Hotell

Våre lyse enkeltrom har utsikt mot Vadsø havn og sentrum, flatskjerm-TV, skrivebord og eget bad med dusj. Gratis trådløst internett tilgjengelig og frokosten er inkludert i prisen. Rommene er nyoppussede i 2012/2013 og alle senger er nye. Rommene har utsikt mot Vadsø havn og sentrum eller Varangerfjorden/Vadsøya kulturpark. Badene som er fra 1994 er funksjonelle med en enkel standard.

Pris: kr. 950,- inkl.mva
Tilgjengelighet: Daglig


 
Dobbeltrom


Våre nyoppussede dobbeltrom har utsikt mot Vadsø havn og sentrum eller Varangerfjorden/Vadsøya kulturpark, flatskjerm-TV, skrivebord og eget bad med dusj. Gratis trådløst internett tilgjengelig og frokosten er inkludert i prisen. Rommene er nyoppussede i 2012/2013 og alle senger er nye. Badene som er fra 1994 er funksjonelle med en enkel standard. Bestiller du dobbeltrom, kan du be om separate senger.
Pris: kr. 1150,- inkl. mva
Tilgjengelighet: Daglig


 
Dobbeltrom Economy


Våre Economy rom som er til en litt lavere pris enn vanlige dobbeltrom har sengeplass til 2 personer og fasiliteter for øvrig som for dobbeltrom. Forskjellen er at de er mindre enn standard dobbeltrom. Litt mindre plass og litt mindre pris. Skal du ha et lengre opphold, anbefaler vi standard dobbeltrom. Det er for øvrig ikke mulig å få separate senger på våre economy rom. Rommene er nyoppusset i 2012/2013 og alle senger er nye. Rommene har utsikt mot Vadsø havn og sentrum eller Varangerfjorden/Vadsøya kulturpark, flatskjerm-TV, skrivebord og eget bad med dusj. Badene som er fra 1994 er funksjonelle med en enkel standard. Gratis trådløst internett tilgjengelig og frokosten er inkludert i prisen.
Pris: kr. 1050,- inkl.mva